dimecres, 19 d’agost del 2009

Ometepe

Ometepe, la illa mes gran del mon dins d'un llac, la illa dels dos volcans, la illa de les papallones, la illa de les espirals...

Dimarts 18: hem fet una visita molt complerta per aquesta fascinant illa. Segurament hi han molts adjectius per definir-la, pero la veritat es que segur que es queden curts, aixi que no perdrem el temps dient-los.

Potser es la seva virginitat el que la fa tan autentica, el fet que nomes tingui una petita carretera asfaltada i la resta siguin camins de carro que fan que la comunicacio terrestre sigui realment complicada. Pel demes tot verd, verd i mes verd!!

Hem anat a la finca Porvenir, un paradis botanic, hem vist diferents tipus d'arbre i plantes: canyella, cafe, cacao, pepino ( que ells li diuen la planta de la diabetes ), i les dormilones o "nometoques", una curiosa planteta que quan toques les fulles, es replegen per protegir-se. La Roci ha volgut tocar-les totes, i jo alla esperant! jejejeje.

Despres hem passejat per la platja de Santo Domingo, un platja de 3km de sorra volcanica, sense ni un edifici davant!!! i amb 4 xavoles on poder-hi dormir.

Despres un dels llocs mes macos de la illa, el Ojo de Agua, un petit estany precios amb una aigua totalment cristalina! sembla que hagi vingut un camió de la Font Vella i ho hagi omplert tot d'aigua. Aqui al costat en teniu un parell de mostres.

de tornada vem parar a la punta Jesus Maria, o Maria Jesus, o jo que sé, ens fotem un lio amb el noms! i aixo que son en Castellano! Doncs be, el lloc es ben curios, un entrada al mar molt estreta de sorra, que acaba tenint platja a banda i banda, i venen les onades dels dos llocs, quin lio!!! podeu veuren una foto "entre dos aguas".
Ara entenc el perque de la canço del Paco de Lucia! jejeje

A la nit, xerrada amb un trio de Vascos, intercanvi de opinions, intercanvi de historietes. Una de les coses que més agrada quan viatges es anar escoltant les histories dels altres viatgers que et trobes, realment hi ha gent per tot, gent que ho deixa tot durant una temporada i fa el viatge de la seva vida ( qui sap si un servidor ho podra fer daqui poc.... jajajaa ), gent que es cansa del estres capitalista i consumista i que ho deixa tot per montar un mini negoci a l'altre punta del mon, i apendre a viure amb 4 duros, i gent que fa un viatget de 3 setmanes i es pensa que s'esta menajant el mon.
Pero va be parlar amb diferent tipus de gent, per veure les diferents maneres de viure... una mica de toooot.

Dimecres 19: Avui tocava caminadeta... una bona pujadeta per pujar al Volca Concepcion. 1610 metres, però començant desde el mar! com que estem de vacances i no hem vingut a matxacarnos, ho hem deixat en un mirador de la illa a 600 metres. Aixo si, amb la calor i humitat que feia, hem acabat xops com si ens haguessim tirat al mar! arrugats i tot hem acabat! per les vistes pagaven la pena!
Portavem poca aigua, i hem acabat deshidratats, sort que amb una canyeta hem pogut anar bevent aigua d'una planta que fa de got d'aigua... a veure que tal van les cagarrines!
A la tarda cap a Merida, si si continuem la volta a espanya. De cami coneixem al Fernando, quin paio! es un d'aquest que despres de guanyar molta pasta a Barcelona, ho deixa tot i montar un negoci de Kayaks a un riu que hi ha aqui. Viu com un rei davant del mar amb 4 palmeres i 4 nicas que treballen per ell en el seu negoci.

El trajecte amb el Kayak no te desperdici, un riu maquissim, ple de mil i una aus diferents, arbres, plantes, floretes, ..... i a sobre amb una pluja tropical que encara ho deixava tot mes maco ( es per treuren el costat positiu de les coses ). Si hagues fet sol haguessim vist tortugues i caimans.... llastima, un altre deia sera. Ho deixem pel Rio San Juan, que es el nostre proper desti.

La posta de sol, desde la cabañeta davant del mar, no te preu. Good sensations. No sabem com es el paradis, pero amb la Roci estem d'acord que aixo segur que si assembla ;)

Dijous 20: uns petits problemes de baixos femenins deixen a la Roci dormint, mentres jo marxo a la cascada Sant Ramon. Un salt d'aigua de 100 metres que baixa del segon volca de la illa, el cami per variar maquissim, una bona xerrada amb el guia. Aquest nicas se les saben totes! quines histories que aprenen a l'escola! Bon paio el Willy, sensat, i molt bon guia. Despres d'una pujada rapida de 2 horetes estem a la cascada, xops de la humitat i al cap de poc rato, xops de l'aigua que cau de la cascada , ens hi possem a sota, no sabia que l'aigua podia fer mal!!! Fresquissim i cap a baix, a veure la Roci, que ja esta mes que recuparada, despres d'una bona dormida!
Ens fotem canya, pero ho disfrutem a saco!

Ara toca una nit complicada, toca dormir en un vaixell, ens han dit sense seients... tota la nit de trajecte en vaixell, abandonem la illa, abandonem el llac, marxem al Rio San Juan, selva, reserves naturals... quines ganes! tothom ens en parlar molt bé d'aquest lloc, i nosaltres no ens acabem de creure que poguem veure coses encara mes maques de les que ja hem vist!

Esteu de sort i segurament estarem uns 5 o 6 dies sense internet! aixi que us deixarem descansar! jajajaja. pero... tornarem!!!!! ju ju ju juuuu

Moltes gracies pels vostres comentaris, desde aqui tant lluny s'agraeix i fan molta ilusio. esperem que us estiguin agradant els escrits i les fotografies ( sanches, tranqui, que estem cuidant el tele com si fos el nostre fill! )

Papas, segur que l'avi de Cuba va passar per aqui!

Olesa! ho sento molt, pero us espera una sessio de fotos..... no val adormir-se!!!! jejeje

Partner, com va la pila de papers?? per anar al lavabo van molt be! ;)

Ars...ars? ars? que hi ha algu?? aviseu eh! que puc canviar el bitllet de tornada!

Artisal... tenim una sorpres per vosaltres que caureu de cul!! jajajajaja

10 comentaris:

  1. joderrrrr quina sorpresa? Com ens agrada que estigueu a Nicaraguaaaa!!!!. Esperem que hagueu comprat unes bones hamaques per dur amb dignitat la nit al barco que us ha de dur al rio San Juan. Uaaaaalaaaaaa Rio San Juan y Corn Island!!! pues no os queda ná chavalos!!!!

    Els "Artisal"

    ResponElimina
  2. Ah!... ja us adelanto que quan arribeu a Rio San Juan podreu incorporar les paraules "garrobo" i "cuajipal" al vostre diccionari!!! jua, jua, jua...

    La "Artisal" :-)

    ResponElimina
  3. Hola nois!!!!!

    Me alegro mucho de que lo estéis pasando tan bien.

    Contáis el viaje tan bien explicado y bien acompañado de fotografías que a uno le da la impresión de que ha estado.

    Tranqui Marc, aqui en Ars todavía estamos, estoy controlando tu mesa, le he puesto un candado para que Manel no se la lleve, jajajajaja

    No se si sabéis la actualidad futbolística, supongo que la seguíis por internet
    Partido de ida supercopa At Bilbao 1 - 2 Barça
    Gamper, el Barça perdió 0-1 con el Manchester City.

    Bueno majos, os dejo que tengo trabajo, jajaja, no os lo creáis, es broma

    Una abraçada pel Marc i un petó per la Rocio

    Gabi

    ResponElimina
  4. Cossspppp!!!... que morenet que estas noi!. Petons per la roci.
    (Anónimo total)

    ResponElimina
  5. Nois!!!!
    Parecéis Moisés en la foto de entre dos aguas.......;))))
    Me jode reconocerlo pero.....las fotos están chulísimas, igual me animo y os pido que me enseñéis alguna cuando estéis por aquí, pero sin pasarse, eh????
    Bueno wapos, seguid pasándolo bien y partner...a ver si encuentras mi lugar en el mundo ;)))

    Un besote,

    ADM

    ResponElimina
  6. ei parella!!!

    no sabia que tinguis aquesta cara de papallona sortin de l.aigua!!!!jejje
    tot be?ja veiem que si i ple d'aventures, nosaltres no ens quedem curts i per tant hem de preparar ja un d'aquells sopars que vam dir per intercanviar opinions i riures.......fins a la tornada!!dale gas juani!!!!

    Raimon i Sandra

    ResponElimina
  7. A veure, hi ha res que no entenc, 25 anys i tres nens.............menys caminar i mes fer feina collons, que ja esta be de paisatges i plujes per fernos la coca aigue als que estem aci patint una calor de collons i sense res mes a fotre que llegir el que feu.
    Marc, guardat una mica de pasta per comprar un objectiu, que segiur que es el que fa qye les fotos en puguin mirar perque lo que es el fotograf......
    Roci, deixal i quedat, el Pacific es millor que Olesa, Barna o quelcom cosa d'aci.
    Apa fins despres.

    ResponElimina
  8. Hola parella!!!
    Pel què veiem encara esteu vius!I que us ho esteu passant la mar de bé,i quantes aventures...aprofiteu que això és lo guapo dels viatges!!!
    Parleu de "problemes als baixos femenins",Roci espero que el "f" no t'estigui donant molt la tabarra!Quan torneu ens l'hem de cargar...
    Bueno nois,espero que acabeu el viatge molt bé.
    A mi em queda una guardia i...vacanceeeeeees!!!
    Hasta la vuelta andeleee!!!
    Alex i Sandra

    ResponElimina
  9. "gent que es cansa del estres capitalista i consumista i que ho deixa tot per montar un mini negoci" Sortir del foc per acabar a les brases?. Jovent, Jovent.
    Esperem que els mals de la Roci s'hagin acabat.
    Que siga la fiestaaaaa!!!

    ResponElimina
  10. llegint totes aquestes coses..... ja tinc ganes de anar-hi, quina sort que tenen alguns...
    molts petons
    noemi

    ResponElimina