dimarts, 11 d’agost del 2009

León

Per fi hem arribat!! Després de 24 hores de viatge vem arribar rebentats al hostal lazybones ( http://www.lazybonesleon.com ), un senzill pero maquissim hostal amb unes amaques la mar de còmodes i una piscineta, que amb la calor i humitat que fot aquí, va de conya per agafar forces.

Avui, amb el desfase horari ens hem aixecat a les 5h del mati, bona hora per anar a fer un pic, però no per visitar una ciutat! aixi que desprès de fer el "remolon" al llit, a les 7h del matí ha sonat una pedazo de sirena, com aquestes de la guerra civil que avisaven dels bombardeigs aeris!, quin ginye! em pensava que ja haviem de marxar de Nicaragua tot just després d'arribar-hi! Però resulta que ho fan 3 cops al dia i que és el més normal del mòn. Qui els va parir!!!

Així que ens hem fotut un bon esmorçar Nica al Hostal i a caminar. Al principi es feia suportable, perque tant d'hora al mati no es notava la calor, però abans de les 12h, hem hagut de tornar per potes al Hostal, i tirar-nos a la piscina directament, mare meva! quina calor i quina humitat mes insuportable!!.

La ciutat molt maca, moltissimes esglesies, parcs, i un teatre municipal nou patrocinat per Movistar, que es l'edifici mes nou de tot León. Aquest de Movistar estan a tot arreu!

A la tarda, després de dubtar una mica hem anat a la platja del Pacific, i sort que ho hem fet, perque es molt maco, una platja enorme, amb unes onades encara mes enormes, que han fet que el banyador es quedes a la maleta. I uns llacuna amb molt maca, envoltada per un riu que es pot visitar amb "botes".

Després de veure una posta de sol maquissima i esperar 1h el bus ( " ahorita mismo viene "), si si, aqui no intentis que s'estressin! "Ahorita mismo......" Qui els va parir!! jeje.

Demà cap a veure volcans, el Cerro Negro, diuen que es visita obligada, així que ho haurem de fer! i a sobre baixar surfejant amb taula de SandBoard!! si si, estàn més pillats del que sembla!

Només portem un dia aquí i a part de la caldufa que fot, la resta perfecta! la gent molt simpatica, ens demana que els fem fotos, ens expliquen coses de Nicaragua, politica a saco, que si el diablo de Bush, el imperialista del Chavez, en fi, aqui rep tothom!

Be, ja veiu que això es comença a allargar, ho sento, pero es que costa explicar un dia en 4 lineas!! Si heu arribat aqui ja estem contents! ;)

De moment no tinc manera de penjar alguna foto nostre, em falta un cable.... ei, tranquils! sense insultar eh!, que dema el compro i punto pelota!
Us deixo una foto del Google.

Vinga, fins la propera!

9 comentaris:

  1. Pareja!!!!!!!
    Aquí está la fan nº1!!!!
    Os odio un poco!!!! cabritos!!!!! yo aquí pringando como una negra y vosotros....en fin....ya me llegará!!!
    Bueno!!! muy bien, no??? A ver si compras el cable Cork que necesito pruebas de que la partner sigue sana y salva......

    Pasadlo muy bien!!!!

    Un besote,

    Anna

    ResponElimina
  2. Molt bé cracks,

    Kuan us tornin a dir "AHORITA MISMO"... pensa amb un d'olesa k a les excursions li diu "PASSEJADETES" jejejejee
    Fa ràbia ehhhh

    PD: Fins k no veiem una foto vostre i k no sigui del google.. ens pensarem k steu a kalafell fent veure k steu d vakances ;)

    una abraçada
    Gandalf

    ResponElimina
  3. Però León no estava a Castella?
    Frodo

    ResponElimina
  4. ei parella!!!!

    nosaltres estem a Turkia putos turks!!!
    apunt de marxar cap Erzurum i comencar a liarla!!

    ens veiem........records!!!!

    ResponElimina
  5. ahorita vaig
    ahorita vinc
    ahorita
    a horita
    a ho rita
    a hori ta

    marc encara no has obert la maleta!!!! m'estik ofegant.
    noemi sanadur

    ResponElimina
  6. ja, ja... ei nois!!! m'he petat de riure amb lo de la sirena.. jua, jua.. no hi vem pensar pas en dir-vos res!!! ja, ja.. us imagino "ginyats" pensant que la maror d'Hondures arribava al País de Lagos y Volcanes!!

    Si les platges del pacífic us han agradat espereu a veure les del Carib!!!!

    ResponElimina
  7. Parter!!!!
    kómo lo llevas??? Has conseguido que la montaña de papeles baje? Fijo que sí con lo crack que eres ...
    Pues como no, algo se nos tenía que olvidar y qué mejor que una cosa tan importante como el dichoso cable!
    EN FIN MUCHAS GRACIAS A TODOS POR SEGUIRNOS ya sea desde Olesa, Turquía, vila/barberá, Barcelona, Gavà ...
    DALE PUES!
    Roci

    ResponElimina
  8. Desde el llit, suant una grip no em fa cap envega la calor que paseu. No he entes allò de deixar els banyadors a la maleta. Guarros.
    Que continueu gaudint.

    ResponElimina
  9. Jo sempre havia pensat que et faltava un bull, un cargol...pero un cable!! Cada dia s'aprenen coses noves!! Aqui a Andorra no fa massa calor pero ja firmariem per estar amb vosaltres!!
    Anims que aixo nomes ha comencat!!

    ResponElimina