dijous, 13 d’agost del 2009

Granada

Despres de un pintoresc trajecta en bus, ja hem arribat a Granada!
Hem fet una parada tecnica a Managua per canviar de bus. La capital la deixem per lultim dia abans dagafar lavio de tornada, que ja hi tenim un contactillo.

Granada no ens ha deixat indiferents, es un ciutat colonial molt antiga i alhora molt ben conservada, es com entrar en un cuadre de casetes de colorins, i no et canses de donarhi voltes.

Ara ens preparem per visitar el volca Bombacho, i fer una mica el mono per alla amb les tirolines i demes infrastuctures turistiques que tenen preparades.

ahhh, i el millor de granada es que ja hem deixat enrera la insuportable calor de Leon!! molt insuportable! i a sobre resulta que estem al hivern i que aixo no es res..... dale pues!!!!

Per cert, ja tenim cable i per tant ja podeu veure les fotos que estem penjant. aixi que ara ja podeu deixar enrera les vostres especulacions i podeu comprovar que realment estem a Nicaragua!

De moment turistes pocs, aqui a granada una mica mes, pero amb molta calma, daqui uns anys segur que sera molt pitjor, i els preus tambe.

Mencio especial pel menjar.... bonissimmmmm, no sabem exactament que ens posen pero fan unes barreges tremendes!

Un altres dels temes estrelles es la musica! com els hi agrada el reggeatonnnn!!! i ho posen gairabe a tot arreu, si vols pots anar ballant pel carrer..... mueve la cadera, mueve la caderaaaaa!

I una altre cosa que ens ha sobtat molt, es que avui mhe posat la samarreta del barca i ningu la reconeixxxxx!!!!! a Turquia no paravem descoltar Barsa Barsa Barsa, i aqui ni muuuu!!! es que son tranquils fins i tot per aixo!!

Ara tres dies a Granada a veure l'alhambra i tal..... jejejeje

Vinga, Gracies pels vostres comentaris i seguim en contacte!!!!


3 comentaris:

  1. Cork!!!!
    Que bien te lo has montado....ahora cada vez que abro el correo, si habéis escrito algo en el blog me aparece un fantástico mail con el link....desde luego.....lo tienes todo pensao....
    No es por nada pero esa chica que aparece en la foto contigo no se parece a la partner una mierda así que quiero pruebas reales de que sigue íntegra.....
    Bueno, seguid pasándolo bien!!!! Es normal que no conozcan el Barça Cork, ya sabes como son los andaluces....;)))

    Petons,

    ADM

    ResponElimina
  2. Però Granada no estava a Andalusia? Esteu fent un tour per les Espanyes o què?
    Frodo

    ResponElimina
  3. Hola macos,
    ja veig que ho esteu passant bé per les Ameriques i feu UNA MICA DE TOOOOOOOT!!!!
    Cuideu-vos,i si us plau, ens porteu un iman de la Alhambra!!!!
    Petons!!!
    P.D:Super Copa Anada:Bilbao 1-Barça 2 (Bojan i Pedro)
    Alex i Sandra

    ResponElimina