divendres, 14 d’agost del 2009

Cerros, pluges i illetes





Nanit a tothom,

aqui son les 22h cosa que vol dir que ara la gran majoria de vosaltres esteu al septimo cielo :-D. Afortunadament avui he pogut mantenir-me desperta fins a aquesta hora. El jet lag m'estava obligant a ficar-me al llit a les 21 h! aixi que no tenia manera d'escriure un blog. Aixo si a les 5 del mati tenia uns ulls com a faroles!!

Bueno dir-vos que ahir abans d'arribar a Granada vam fer una excursio a un dels volcans mes joves de la regio: el Cerro Negro. Gandalf, jo pensava que es tractava d'una passejada i vaig acabar punjant 500 i pico metres de desnivell per despres baixar-los en 1,5 min deixant-me caure pel lateral del volca, uff una passada!!! Quan sortiem d'alla semblaven un parell de miners.

Avui a Granada se'ns han girat els plans. Teniem intencio d'anar a un altre volca pero res mes sortir ens ha caigut un "aguasero" tropical que flipes. Hem hagut de perdrens entre les niques al mercat, i clar hem aprofitar per fer 4 fotos, o 400??
El tema es que com que no deixava de ploure hem decidit voltar per Granada. Hem fet ruta de museus, Xavi com t'hagues agradat!!! :-DDD

Afortunadament la temperatura aqui es de conya, i ens permet reduir despeses en ampolles d'aigues.
Xicoy, com portes tu les teves pujades de temperatura!!

A mig dia, piscineta, un altre cop pluja i hamaca amb sobada espectacular del Marc!!
A la tarda hem contractat un guia, el Juan Carlos, que te 25 anys i 3 nens, molt maco. Ens ha portat a les Isletes, un conjunt de 365 illes al Llac de Cocibolca, o de Granada o de Nicaragua, com li vulgueu dir. Alla hi pots trobar des de gent molt pobre fins la residencia de setmana santa de la familia mes poderosa de Nicaragua, els Pelas - curios nom - passant per un grup de gays - per cert aqui hi han mogollon de plumes sueltes -.

La ruta ha sigut d'allo mes espectacular, aigua de coco, puesta de sol, 250 fotos mes, una conversa interesant amb el Juan Carlos ... i per culminar el dia un sopar tipic nica i un parell de mojitos pel modic preu de 160 C$ - cordobas - es a dir 6,5 eur.

Pels que esteu preocupats per la meva integritat, eh Partner? eh Gabi? i comproveu que el Rinxols em cuida be us passem unes foticos.

PD: Ruth, Artur ... no veigueu els timglaos que montem per aqui per practicar la fotografia antropologia. No se per quin motiu al Marc se li ofereixen cada cop mes models. Sera la seva gran camara???? O aquest somriure seductor que te??? Gracies pels vostres consells ens estan sent molt utils. Sabeu que porto unes quantes samarretes vermelles??

8 comentaris:

  1. Aquell que acava amb Y i no amb I ja ha acabat amb els seus camvis de temperatura, millor dit, ara els ha traspassat a la metgessa (la Mireia), i si el pare no va arribar als 38 la nena casi arriba als 39. La raça millora, encara que en aquest cas.... Ara apostem a veure qui serà el proper.
    Es fantàstic que de tant en tant escriguis tú. El Marc ja ratlla.

    Apa, a continuar disfrutant.


    PD: Devantera del Barça al primer partit oficial (Bilbo-Barça) de la temporada: "Pedro-Jeffren-Bojan". Esto es uno.

    ResponElimina
  2. hola nois!!! com esteu?? ja veig k tot molt b!!!veieu com al final us escric? o aquesta setmana per palamos!!!!!!!molt guay!!!!!!!!bueno reis cuideu-vos moltissim!! un petonas enorme i ja anireu explicant coses!!!!!!!

    ResponElimina
  3. que si el menjar, que si el regaton, que si la piscina... a veure, i els comentaris politicoantropològics què??? marc, em sembla que la samarreta del barça no t'obrirà gaires portes, t'ho hauràs de currar més (se siente!!!) Apa, a disfrutar...

    ResponElimina
  4. Hola nois!!!!!!!!

    Si ja se que sembla impossible però he entrat i he llegit el blog, perque després quan torneu no us queixeu.
    Passeu-vos ho molt bé i sobretot Roci controla al Marc que ja saps que es totalment impossible saber quan fotrà la primera animalada i has d'estar preparada!!!!!

    Xavi

    ResponElimina
  5. Ostres roci la foto és amb la mona o el Marc k està més prim??jejeje Segur k us ho esteu passant de conya...kina enveja... ei Marc avui vaig a concert de lax a "castefa" k passa nen!!!!!!!!!
    vinga no us perdeu per aquests mons k segur k està ple de sorpreses i s`han d`aprofitar al detall!!!!
    un petonàs
    pd. us he escric 2 cops!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Bon dia!

    Aquí estic de tornada a la feina! Collons, s'estava millor de vacances!
    Us informo que el Joel ha passat unes vacances de collons, i el que ha estat xungo de la oída ha estat el "papa sanches" que és defectuós de "per se".

    Ara ja tinc temps per llegir les aventuretes... mantingueu-nos informats.

    Ah, he rebut un "regalet" en forma de Messi10... però ara que penso, potser hagués estat millor Pedrito, no?

    Salut i peles!

    Isaac

    PD: Com continueu fent més de 400 fotos us cobraré un cànon per l'objectiu...

    ResponElimina
  7. Hola guapos,xatos,macos!!!
    Ja veig que li esteu treient molt de partit a aquest viatge!I per cert,ja es veuen els fruits dels cursos de fotografia,quines fotos més xul.les,són una passada,o són tretes del google...???jejeje.Rossi,la teva foto amb la mona molt xul.la,ara ni has de fer una al Marc amb un rinoceronte o algun animal per l'estil...jajaja!!!
    Bueno vosaltres esteu passant molta calor,i nosaltres per aqui també,portem uns dies fatals...que t'achicharras!!!
    Nosaltres dimarts que vé ja marxem cap a Grècia!jorroña que jorroñaaa!Tenim moltes ganes així que amb vosaltres ja no ens veurem fins a la tornada!!!
    Per cert Marc,el Messi va estar lesionat,però va venir a l'hospital,el vaig agafar de la mà,vem entrar per la porta del darrera,el van visitar i li van fer una placa!TE SUENA???I tot en 10 minuts!!!
    Bueno guapos,a cuidar-se i fins al setembre!!!Ja us anirem escrivint al blog,que us està quedant molt guay!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  8. ja,ja.. ens hem petat amb lo de les "samarretes vermelles"!!! :-)... Diu l'Artur que si feu bones fotos us cobrarem un "plus" per aquest taller tant ven parit que veu fer!! jua, jua...

    Ara en serio... ens afalaga molt que us ho passessiu bé al curs de fotos però el que ens fa veritable il·lusió és que veieu un canvi en les fotos!!!!

    Ah! lo de l'aproximació a la gent d'en Marc és, òbviament, pel seu fantàstic somriure al más puro estilo "Robert Capa"!!! ja, ja

    Ruth

    ResponElimina