diumenge, 16 d’agost del 2009

Catalans pel món

Eiii, ja feia dies que no us donàvem la turra eh (Moniqueitx!!!!!), així que preparareu-vos ...

Divendres 14:
a primera hora del matí vem agafar la motxilla, la càmara i l'ampolla d'aigua i au cap a la Laguna de Apoyo que es una llacuna formada a dalt d'un cràter i que es pot observar des del mirador d'un poblet amb molt d'encant que es diu Santa Catarina. Un cop allà preguntant preguntant vam decidir arribar-hi caminant fins a San Juan de Oriente, un poble molt conegut per la seva ceràmica tota de colors. Per donar-li un toc una mica pintoresc al matí ens vem col·lar en una escola on els nens el van tornar bojos quans ens van veure. Obviament no ens vam perdre la classe de mates, sort que no feien integrals, ni ens van fer sortir a la pissarra. Però va anar be per repasar la taula de multiplicar.

Des d'allà vem "agarrar" un bus per arribar-hi al Mombacho un dels volcans més espectaculars de la zona. Vam fer una passejadeta molt maca acompanyats d'un grup de noies catalanes molt simpàtiques: la Teresa, la Dolors i l'Aina, que van resultar ser familia directísima del Ramón i la Lidia, que porten l'hotel Patio del Melinche www.patiodelmalinche.com

A la nit vem decidir fer una volteta per Granada ja que eren festes de carnaval i clar no ens ho podiem perdre. Allò era un espectacle de gent, de nenes totes vestides amb plumes i movent-se al ritme de salsa.


Dissabte 15:
Al matí vam visitar Agua Agria, que es un petit manantial perdut al mig del bosc. Vam haber d'agafar una "motito" que durant 40 min ens va portar per un camí tortuós de pedres i pols, pero ens anavem distraient amb les vistes que teniem d'un dels laterals del volvà Mombacho. En arribar la nostra sorpresa va ser trobar-nos una piscineta natural envoltada d'arbres i molsa. Curiosament del terra del manantial sortien burbujitas que el terra volcànic anava desprenent.

Quina pau, quina tranquil·litat ... ups ... que ha sigut això???? Ostres Marc que fas tiran-te de bomba, provocaràs un sunami!!!!!!!!!

La tarda no ens va permetre anar a veure el Masaya un volcà que visitat a la nit et permet veure'l en el seu estat més pur: la lava. Així que vam decirdir pasar-nos pel Patio del Maliche a fer un café. Allà vam conèixer la Lidia i el Ramon, el Pedro, i el Hamilton!!! Sí, si el Hamilton que es el nica que va fer el gravat que podreu veure uns quants posts més abaix, 22 d'Abril. Allà vam passar una nit d'allò més tranquil·la i la veritat és que vam estar com a casa sopant tots junts! Gràcies a tot l'equip del Patio!


Diumenge 16:
Be doncs ahir diumenge, la intenció era anar a la illa d'Ometepe però un petit despiste en el control dels horaris del ferri ens ha fet improvitzar un dia a San Juan del Sur.

San Juan es un poblet de surfistes a la costa del Pacífic on més que niques el que et trobes son gringos per tot arreu (gringos = americans). Dir-vos que els gringos aquí no estàn ben vistos per totes les mogudes històriques que han tingut amb ells al llarg dels últims 200 anys.

Bé doncs, desprès de que triguessim de l'ordre d'una hora en trobar una posada que ens havien recomanat per que el taxista ens va assegurar que sabia on t'era quan no tenia ni idea ... ens vem col·locar el biquini i el banaydor respectivament, i au cap a la platja de la Madera. Ufff .... sencillament espectacul·lar ... sort vam tenir que vam veure la puesta de sol, jo diria, més maca que he vist mai.

A la nit, vam anar a sopar al restaurant Lugo on ens vam fotre una llagosta i unes cloisses al ajillo impresionants memtre reflexionavem sobre lo be que es viu aquí.

Avui ja marxem cap a Ometepe, la gran illa!!!!!!!!!!!!!!!!

Petons a tothommmmm!!!!!!!!

6 comentaris:

  1. Ei nens!!!!!

    Que envidia más sana, estas fotos y los comentarios hechos por vosotros es el reflejo de lo muy bien que lo estáis pasando.

    Rocio, te he visto en una foto que tienes a Marc en brazos, está un poco cambiado, parece un mono.

    Bueno, coñas aparte disfrutad a tope porque esto se acaba

    Un beso
    Gabi

    ResponElimina
  2. Llevaba días haciendo comentarios pero no me entraban y hoy Issac me ha ayudado

    Gabi

    ResponElimina
  3. Ei xavals!

    Estic començant a tenir enveja sana de veritat, eh!!! Això sí, segur que a la feina tenim més calor que a Nica! (Tens el telèfon de manteniment???)

    Ja veig que heu d'improvitzar gairebé cada dia, això està bé.

    El més important: OJU, OJU, amb el Pacífic... posa't el banyador o el biquini Marc, però no us banyeu en pilotes... o passarà el que passarà.

    Salut i peles!

    Hasta ahorita mismo!

    Isaac

    ResponElimina
  4. Qué envidia!!!!!!
    Las fotos están xulísimas, de todas formas con estas que estáis colgando ya nos hacemos una idea de cómo es aquello, no hace falta que luego nos hagáis un reportaje de los vuestros...;)))
    Bueno qué tal??? Ya veo que muy bien!!!! Mi único consuelo que cuando ya ni os acordéis...yo estaré a punto de pirarme.....;)))

    Un petonet parella,

    La partner,

    ResponElimina
  5. Hola fieras,
    quina enveja!!!!!
    Les fotos molt xules, Marc estàs moníssim amb el mocador blau al coll!!!jajaja
    Aneu amb compte, amb els nica, amb els ragua i amb els catalanets, que us pot sortir el Miki Moto sota un volcà.
    Petons.
    Alex i Sandra.

    ResponElimina
  6. Ei "chavalos"!!! com són les coses a aquest "paisito" eh? je, je.. aneu caminant pel Mombacho i mira per a on us trobeu a l'Aina i la Tere!!! ja, ja... Ens alegrem moltíssim de que us ho estigueu passant tant bé!!!

    Ruth i Artur

    ResponElimina