dijous, 23 de juliol del 2009

Calor???

Qui ha dit calor???
Avui en fa molta, moltissima!!! sembla que estem a Delhi, o encara pitjor, Marrakhesh!!
Normalment ens queixem de la humitat i de la temperatura relativa. Avui la humitat es baixa (35%), però ens queixem igual, la calor es la calor i punt!
Pel que hem llegit a Nicaragua també en fara molta de calor, i a més a més amb humitat, pero clar, estarem de vacances i relativament importa poc la calor que fa.
Encara recordo fa uns anys baixant del avió al aeroport de Delhi com algu em deia "ostia, quina calor que fa el motor de l'avió!", no no, no era el motor.
I pitjor era la calor del Marroc, en ple Atlas a no se quants graus ( menys de 40 segur que no ) i a sobre caminant a ple sol i sense aigua.... clar, la diarrea posterior estava més que justificada!
Veient el panorama, potser es millor passar les vacances a un poblet del pirineu, o una ruta pel nord de la península, per terres galleguinhes! ( bon viatge familia! ), peró bé, com diuen "sarna con gusto, no pica" doncs auuuu, a passar calor!

"Calor, calor, falta calor
Acosta't una mica per favor,
calor calor, quina calor que fa,
ens haurem de despullar"
La Troba Kung-fú

6 comentaris:

  1. ei companys!!!

    Ahir si que feia calor a cal Casas!!ostia puta quina calor!!!la mateixa que feia el Marroc...

    Sort que la companyia era important i vem podem pasar una estona agradable amb la companyia inseparable de la calor!!!!
    calor....??que vol dir calor....??
    algu mo pot explicar......

    ResponElimina
  2. ¡Mira que eres MALA persona!

    Què t'he dit? Des de Marrakech que no notava algo igual. I no vegis al ben mig de "l'utopista". Tela.
    Això sí, el millor és estar de VACANCES. On sigui però si estàs al carrer que sigui amb pantalons curts/pirates... i de tant en tant fer "un cocacola".

    Dissabte començaré amb això.

    Salut i peles!

    ResponElimina
  3. L'autor, en un tres i no res, es fa el xulo piscines explicant els seus viatges. No m'impresiona. Es diu que qui perd els orígens perd l'identitat. Jo aniría una mica més lluny i diria "qui perd la memoria RECENT, perd els papers".
    ¿On va estar fa relativament poc l'autor d'aquesta bitàcora, on feia una calor que esparverava?" Ai, Ai, i Ai.
    Com digué aquell : Si no vols pols no vagis a l'era, o sigui com diuen els anglesos "tobreast".
    Un fet curiós es que en català, la calor, sigui femenina i amb espanyol sigui masculí. Crec que s'ha d'aprofondir amb aquest tema, que més que unir-nos ens separa. I INDE INDE PEN DEN CI A.

    ResponElimina
  4. Tens raó Lluís, a Treviso una calor increïble!
    Sort que vam tenir de l'AC...

    ResponElimina
  5. Bueno, creo que seré el único que escriba en castellano, pero seguro que Rossi sabe quién soy y sino que pregunte...os queda muy poco y os deseo un viaje lleno de aventuras y descubrimientos:)

    ResponElimina
  6. Soc el Gerard. Es el primer cop que escrit en un blog. Estranya sensacio...pensava que tothom deia parides i veig que hi ha prou nivell...no se si estare a l'alcada. Els andorrans us seguirem des de les muntanyes i esperem que ho passeu d'allo mes be. Per calor la que feia baixant del Mont Perdut!!!!!!!!!!!

    ResponElimina