dimarts, 14 de juliol del 2009

Antropologia

Només quedan 4 setmanes.... fa tant temps que vem decidir el destí i que vem comprar el bitllet d'avió que gairabé sense donar-nos compte ja hi som.....
Poca cosa hem preparat de moment, però ja veniem avisats que no feia falta mirar molta cosa, al final acabes improvitzant molta part del viatge.
Amb el que hem anat llegint per internet:blogs, foros, i demés, ja teniem una idea bastant clara de les zones a veure, el dubte ara es si ens donarà temps de fer tota la ruta. Quan vas a un lloc que no has estat mai sempre et quedes amb la incògnita de saber si faràs curt allà o si tot el contrari.... aquest cop estem intentant fer una ruta diguem-ne que "conservadora", es a dir, entre 2 i 3 nits a cada lloc que anem. L'any passat teniem menys dies i en algun lloc ens va faltar una nit més. Aquest cop no sabem com sortirà però si que tenim la sort de contar amb la inestimable ajuda del Artur i la Ruth.... Gràcies "jovenets" ;)

Ahir vem començar el taller de fotografia antropològica que ells imparteixen, ens anirà molt be per apendre a fer fotos més atrevides, i sobretot per fer menys fotos i amb més criteri, que falta ens fa!!
Quants més tallers fem, més veig la importància que tenen els moments previs a apretar el botonet de la càmera... si si, ja sé que sona una mica frikie, però intentarem demostrar-ho aquest estiu, jejeje.

Avui ens han agafat unes ganes tremendes de marxar ja!!!, ara feia dies, per no dir mesos, que teniem el viatge una mica oblidat, i parlant amb ells et torna a aparèixer aquell cuquet al estómac, que es converteix en un moment que ja forma part del viatge.

De moment, per anar fent boca de Nicaragua i altres destins de la ostia us deixo aquest dos links..... pels que tenen temps per perdre el temps ;)

http://www.artisal.com/galeria/rio_san_juan/sanjuan.html

http://www.isfotos.com


i de regal una foto del concert de Radio Bemba a Mataro:



4 comentaris:

  1. ei afortunats de la vida es que podem fer vacances espactulars!!!!!soñar no cuesta nada...

    apa companys.........

    raimon

    ResponElimina
  2. Tu ves en compte amb els turkus, pero sobretot amb les turkes...... que la cervesa està molt bona!! jajajajaja

    ResponElimina
  3. Sois.unos.indeseambles.com16 de juliol del 2009, a les 16:25

    Veig que el tema de la policia de Miami ha fet forat.
    Que no saps insertar un link per poder fer click i ja està? Mira que tractar el "site" del brother com "per predre el temps"?
    Ara t'ensenyaran a fer fotos amb el pot del ColaCao?
    Roci, ets un santa.

    JL

    ResponElimina
  4. ei que pasa amb aquest boc que no te moviment!!
    que jo em vui distruera un estona....vinga Marc
    menys curset de fotografia i mes blocs!!jejeeje

    com et mola que t.apreti....

    ResponElimina